Tervetuloa asiantuntevaan suksikauppaan! | Ennakkotilausaika 30.4 asti (ehdot/rekisteröidy)| Myymälä avoinna vaihtelevasti (aukioloajat)

ENNAKKOHINNAT seura-jäsenille (tilaa vim. 30.4.2024)

  Selaa tuoteryhmiä

Seura ennakkotilaus hinnat ovat voimassa (ja näkyvissä) kirjautuneille rekisteröityneille seura-tason asiakkaille. Seura-asiakkaaksi voivat rekisteröityä U8-U16 ikäisten lasten vanhemmat sekä MASTER- ja FIS-laskijat.

Näin rekisteröidyt seura-asiakkaaksi

1. Rekisteröidy (muista ruksata uutiskirje - etkä missa mitään tärkeää)
2. Laita meille viestillä: SEURA ja oma nimi 0400 403 084
3. Saat vahvistuksen tekstiviestillä kun olemme päivittäneet asiakkuutenne SEURA-TASOLLE (pitäisi onnistua samana päivänä)
4. Kirjaudu ja poimi seuraedut


Huom! Kun valitset kassalla tilauksen maksutavaksi laskun, niin lasku lähetetään kun tuotteet ovat saatavilla - et siis sitoudu maksamaan heti ennakkoon. Ennakkkotilaajana varmistat ensi kauden välineet itsellesi ensimmäisten joukossa. Toimitukset priorisoidaan ennakkotilanneille tilausten saapumisjärjestyksessä sitä mukaan kun tavaraa tulee syys-lokakuussa.

Ennakko-alennuksen saaminen edellyttää että olet rekisteröidyt seura-asiakkaaksi ja olet tilausta tehdessäsäi kirjautuneena verkkokauppaan. Ilman kirjautumista ennakko-hinnat eivät ole näkyviä tällä sivulla. Katso muutkin seura-asiakkaan edut.

Ennakkotilausten hinnat voimassa 30.4.2024 asti. Pidämme oikeudet muutoksiin.

Näytetään tuotteet 1-56 / 56

Lahjakortti