Tervetuloa asiantuntevaan palvelevaan kotimaiseen suksikauppan! | Hinta takuu | Myymälä avoinna vaihtelevasti  (aukioloajat>)

Kivijalkatoiminta 2 vuotta Joulukuussa 2023!

Avasimme kivijalkamyymälän kaksi vuotta sitten. Joulukuussa 2021 osoitteeseen Kaivomestarinkatu 6, Espoo.


Avasimme kivijalkamyymälän kaksi vuotta sitten; Joulukuussa 2021 osoitteeseen Kaivomestarinkatu 6, Espoo. Sijainti kartta (avaa google maps)

Tila on kerrostalon pohjakerroksen liiketila, josta toivoimme muodostuvan aktiiviharrastajien "go-to"-paikka. Monet ovat löytäneet sukset, sauvat, kypärät ja muut välineet sekä vinkit näiden kanssa pelaamiseen meiltä. Kiitos teille!

Toiminta jatkuu ja toivomme uusienkin asiakkaidenkin löytävän meidät. Sijainti ei ole huono, koska tänne on helppo tulla ilman ruuhkaa. Pysäköidä saa kiekolla tienvarteen ja suuremmat ostokset saa autoon lastattua pihalle ajettaessa.

Myymälän säännöllinen aukioloaika on tänävuonna ollut TI & KE 15-18 ja sovittaessa. Kiireisissä tapauksissa olemme puhelimen päässä ja auki myös sovittaessa (asumme yläpuolella, joten ota rohkeasti yhteyttä jos olet kulmilla).

Koska valmennus vie toisen osan ajastamme kannattaa jatkossakin katso ajankohtainen aukioloaika linkistä tai Instasgramista. Kiitos vielä kaikille toimintaamme jo tukeneille!

Ostamalla meiltä tuet pienyrittäjien unelmaa. Mukavia joulun aikoja kaikille.


Rakkautta ja terveisiä

Mikko & Johanna

Lahjakortti