Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

HERO ATHLETE FIS SL165 (R22) side SPX15Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
SL 165 + side SPX150 kpl

Rossignol Hero Athlete FIS SL on miesten FIS-hyväskytty World Cup Slalom kisasuksi. Tämä suksi on suunniteltu juniori-, master ja FIS-kilpa laskijalle. Uuden runkorakenteen avulla (Line Control Technology) eliminoidaan suksen värinää, niin että kontakti lumeen säilyy käännöksen aikana. Tämä mahdollistaa kontrolloidun ajolinjan säilymisen. Suksi tarjoaa maksimaalisen pidon koko käännöksen ajan.

  • Vakaa ja täysin kontrolloitu käännös
  • Patentoitu Line Control Technology
  • Suksen sivuvallin rakenne yhdessä patentoidun Line Control Tecnologyn kanssa mahdollistaa sen, että käännös on helppo aloittaa tarjoten samalla maksimaallisen pidon.
  • Laminoitu saarnipuu-ydin (Ash wood core) ja poikittaiset titaanilamineetit vaimentavat värinää ja välittää voiman tasaisesti koko sukseen.

Tuote: ENNAKKOTILATTAVISSA 22/23 kaudelle UUSI MALLI

Suosittelemme myös

LEG PROTEC Sr

rkjp100_hero_pujottelu_saarisuojat.webp&width=280&height=500
Focus on the finish. These high-impact plastic shin guards for adult racers offer race gate-bashing coverage, so young racers can focus on their line. Hook-and-loop closures make them easy to put on and take off.

Tuote: RKJP100

Hinta: 119.00 €

Rossignol HERO ATHLETE FIS SL 157

Rossignol_HERO_FIS__SL_165_Factory.jpg&width=280&height=500
Rossignol HERO ATHLETE -KISASUKSET
Rossignol HERO ATHLETE suksilla lasketaan kilpaa kuusivuotiaasta FIS luokkaan saakka. HERO merkintä on kisakamoissa tuttu. 157 cm suksen lisäksi löytyy myös 165 (FIS hyväksytyt) sekä 150. Näissä on puurungot, R22, line control technology (LCT), sekä kärkisuojat...

Tuote: RRLAI -ENNAKKOTILATTAVISSA 22/23 kaudelle OTA YHTEYTTÄ

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »