Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hei!

Tiedoksi...Valitettavasti maailman laajuisen komponenttipulan takia ROSSARI ei julkaise tälle kesälle (2021) uusia pyöriä. toivottavasti voimme tarjota niitä jälleen ensi vuonna!

Suksien lisäksi myös Rossignol pyörät

Kuulit oikein – Rossignol brändin alta löytyy jatkossa myös pyöriä. Rossignol ei tunneta Suomessa varsinaisesti pyörä-brändinä ja siksi olemme valikoineet mallistosta parhaimmat ja meidän kohderyhmille sopivimmat tuotteet.

Valikoimassamme olevilla pyörillä on hyvä hinta-laatusuhde ja ne sopivat erinomaisesti aktiiviharrastajille. Toistaiseksi olemme keskittyneet MTB-pyöriin (maastopyöriin). Tulevaisuudessa haluaisimme pystyä tarjoamaan myös sähköpyöriä, mutta huiman suosion takia e-pyöriä ei tänä kesänä saatu pohjoisen kulmille, vaan ne myytiin heti loppuun.

Pyöräilystä vaihtoehtoinen vauhtilaji kesäaikaan?

Joku saatta pohtia miksi alpphiihto- ja erityisesti kisa-suksiin erikoistunut verkkokauppa haluaa myydä pyöriä.

Alamäkipyöräilyä ja metsäpolkupyöräilyä voidaan pitää hiihtokeskuksissa tapahtuvana kesätoimintana. Alamäkipyöräily on erittäin varteenotettava laji vauhdista nauttiville. Uskomme lajin kasvavaan suosioon. Jos et ole vielä kokeillut, niin käy ehdottomasti tekemässä se! Alla linkkejä muutamaan hyvään mestaan.

PS. Hieman pienemmästä vauhdista nauttiville vinkkinä, että metsäpoluille pääsee usein vaivattomasti omilta lähikulmilta. Metsäpoluilla ajaminen on hyvä treeni ja ihana keino päästä nauttimaan luonnosta.

Alamäkipyöräilyä etelä- ja keskisuomen lasketteluksekuksissa

Hämeenlinna (Turenki) -Kalpalinna

Porvoo- Kokinmäki

Pälkäne -Sappee

Tampere -Mustavuori