Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nuori kartinglupaus harjoittelee Rossarilla

Tuukan All Track Trail maastopyörä

Olli-Pekka Remes on talvella vastannut Tuukka Taposen fysiikkaharjoittelusta ja koittanut pitää huolta kiireisen karting lupauksen peruskestävyysharjoittelusta etänä. Harjoittelu on ollut haastavaa karanteenin ja tiukan kisakalenterin ansiosta, mutta lisämotivaatiota ja tsemppiä tuo yhteistyökumppaneiden kanssa hankittu huippu maastopyörä.


Karting radalla pärjääminen vaatii kovaa kuntoa ja pyöräily on nuorelle urheilijalle huomattavasti matalamman kynnyksen kestävyysurheilun muoto kuin vaikkapa juoksu. Pyöräilemään voi helposti saada mukaan kavereita ja siinä kuntoiluaikaa kuluukin sitten helposti useampia tunteja.

Pyöräilystä intoa kestävyysharjoitteluun

Yhteistyön taustalla on valmentajan ajatus löytää pyöräilystä uutta motivaatiota peruskunnon harjoitteluun. Peruskestävyyden kasvattaminen vaatii pidempikestoisia yli tunnun mittaisia treenejä matalalla sykkeellä.
Esimerkiksi metsäpoluilla ajaminen matalalla sykkeellä kehittää peruskestävyyden lisäksi tasapainoa, kehonhallintaa ja mentaalista rohkeutta. Suurimman hyödyn karting kuski saa hänelle räätälöidyn harjoitusohjelman noudattamisesta.

Tuukka Taponen rakentaa kansainvälistä autourheilu-uraa parhaillaan Italialaisessa Tonykart racing tiimissä. Alpinerace.fi tulee tarjoamaan tilannetiedotteita Tuukasta ja toivoo lisävinkkejä Remekseltä siihen, miten pyörän kanssa kestävyysharjoittelu kannattaa rakentaa.

Toivomme nuoren urheilijalupauksen pyöräilyinnostuksen jatkuvan ja inspiroivan muita urheilijoita polkemisen pariin. Tuukan toimintaa voi seurata Facebookissa @tuukkataponen tai hänen blogista, joka löytyy www.tuukkataponen.com.

Tuukalla on lupaava tulevaisuus suomalaisten huippu-urheilijoiden joukossa!

Remes training:in Olli-Pekka Remes ja Tuukka Taponen tositoimissa

Tunnetko kiinnostavan vauhdikkaan huippu-urheilijan?

Innostus vauhdin huumasta & urheilusta sekä halu auttaa on tärkeä osa tätä yhteistyötä. On ilo saada jakaa sydäntä lähellä olevia asioita ja siksi haluamme tehdä sitä useammin. Tunnetko vauhdikkaan urheilijan, jonka tarinaa pitäisi mielestäsi saada näkyväksi? Ota rohkeasti yhteyttä ja vinkkaa kaverille.