Tervetuloa asiantuntevaan palvelevaan kotimaiseen suksikauppan! | Hinta takuu | Suomen laajin valikoima Rossignol alppihiihtovälineitä. Myymälä avoinna pääasiassa TI & KE 15-18 (sekä sovittaessa) TERVETULOA! (aukioloajat>)

Ystävämyynnit 2023

Kausi 22-23 on tullut päätökseen. Ennen tätä haluamme kutsua asiakkaat ja yhteistyökumppanit koolle kauden päättäviin myymälässä pidettäviin ystävämyynteihin (16-18.5.2023). Tervetuloa! Tarjolla uusia & käytettyjä testi- ja kisasuksia, monoja, mallivaatteita ja suksien perushuoltopaketteja mukavaan hintaan ja ARVONTA!

Kiitos kaikille asiakkaille menneestä kaudesta. Ennen kuin siirrymme hetkeksi surffaushommiin, niin pidämme pienet päätösjuhlat myymälässä ti-ke-to (16-18.5.2023) klo. 14-19. Tervetuloa!

Myymälässä on tällöin tarjolla uusia & käytettyjä testi- ja kisasuksia, monoja, mallivaatteita ja suksien perushuoltopaketteja mukavaan hintaan. Huom! paljon tuotteita, jotka eivät ole netissä.

Paikan päällä on myös mahdollista osallistua arvontaan. Mutta ole nopea, sillä vain sadalle ensimmäiselle kävijälle varattu arpaonni, jolla voi voittaa yhden kymmenestä yllätyspalkinnosta tai pääpalkinto, joka on 100€ lahjakortti alpinerace.fi myymälään. Kannattaa siis tulla koko perheen voimin käymään sillä tarjolla on 1 arpaonni/ asiakas.

Kaikaille jotka eivät pääse tänä vuonna käymään tiedoksi, että kannattaa tilata uutiskirje jos et vielä ole listalla, niin saat tiedon tälläisistä tapahtumista suoraan s-postiisi.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit